“Het beste resultaat voor uw huid behaalt u door goed huidadvies, de juiste toepassing van de producten en effectieve behandeltechnieken”

Natuurlijke huidverbetering volgens Desiree

Desiree Cosmetics is Belletrice leverancier aan schoonheidssalons en huidtherapeuten binnen de Benelux.

Wilt u de kwaliteit en professionaliteit van de Belletrice behandelingen uit eerste hand ervaren? Dat kan nu in onze Beautystore!

Desiree Cosmetics Beautystore biedt u verschillende behandelmogelijkheden. Of u nu een zeer gevoelige huid heeft, een huidprobleem zoals rimpels, acne, couperose of rosacea of gewoon een heerlijk ontspannen behandeling met een massage wilt? Ik stel de behandeling volledig naar wens voor u samen!

Klik op de onderstaande video voor een impressie van één van onze top behandelingen. de Matrigel Skin Repair Treatment!

Desiree Cosmetics Beautystore biedt u:

  • Professionele en ontspannende behandelingen
  • Uniek en eigentijds behandelconcept
  • Behandelmogelijkheden voor elk huidtype/probleem
  • Natuurlijke producten gecombineerd met de nieuwste wetenschappelijke kennis
  • Direct resultaat zonder invasieve apparatuur/ingrediënten
  • Professioneel en persoonlijk advies
  • Gratis huiddiagnose in een vriendelijke sfeer
  • Bijzonder goede tolerantie en hoge effectiviteit van de producten
  • Hoogwaardige en exclusieve cosmetische producten
  • Kortingen tussen 20% en 50%

Ladies Days

Samen kennis maken met Desiree en Belletrice

Dit is een duo-kennismakingsbehandeling waar een ieder die geïnteresseerd is in een mooie stralende huid zich voor kan opgeven. Je schrijft je met twee personen in voor deze gratis (kennismakings) behandeling. De behandeling duurt 60 minuten en wordt naar het huidtype aangepast! Of je nu een jonge, oudere, acne of een hele gevoelige huid hebt de behandeling wordt volledig gepersonaliseerd. De Ladies Day behandeling bestaat uit: Reinigen, huidanalyse, peeling, serum, masker, dag/nachtverzorging en huidverzorging/verbetering advies. Deze gratis kennismakingsbehandeling biedt u de mogelijkheid om uw persoonlijke huid en product advies voor thuis op te volgen. Zo kunt u dagelijks uw huid op de juiste wijze, en met de voor u geschikte producten behandelen. Hierdoor zal u in een korte periode een positief resultaat ervaren.

De Bubbles & Pearls behandeling.

Een uitgebreidere behandeling is er eigenlijk niet….!

Dit zijn uitgebreide (duo) behandelingen van 90 min. met alles erop en eraan! Je kan alleen, maar ook met z’n tweeën boeken. Deze “B & P” behandelingen worden regelmatig aangepast vanwege bijvoorbeeld het seizoen of specifiek huidprobleem. Zo kan er de ene keer een oogbehandeling worden geïntegreerd en de volgende keer een Matrigel Skin Repair behandeling. Er wordt tijdens de behandeling natuurlijk altijd rekening gehouden met uw huidtype en wensen. U geniet tijdens deze behandeling altijd van een heerlijke versnapering “Bubbles” om aan het einde van de behandeling de salon te verlaten met een stralende huid “Pearls”. De Bubbles & Pearls behandeling kost € 75,- Kom je met twee personen dan betaal je ieder de helft! Een Bubbles & Pearls behandeling bestaat uit: Reinigen, huidanalyse, peeling, verwijderen onzuiverheden, epileren, ampul + intensief masker, gelaat/nek-schouder/hand en of rug massage, dag/nachtverzorging, huidverzorging/verbetering advies en hoge kortingen op Belletrice producten.

Er kunnen extra onderdelen bijgeboekt worden tijdens uw behandeling. Zoals het verven van wimpers en/of wenkbrauwen, harsen van bovenlip en/of kin. Eén extra onderdeel kost p.p. € 10,- en elk tweede (derde/vierde) onderdeel p.p.€ 7,50.

Komt u kennismaken met de heerlijke, ontspannende behandelingen bij Desiree Cosmetics Beautystore?

U bent van harte welkom! Behandelingen zijn op afspraak te boeken van:

Maandag t/m zaterdag tussen 12.00 & 22.00

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.
Tel: +31 (0)613300866

E-mail: info@desireecosmetics.nl

Ik verheug me op uw bezoek!