Actueel

Skinfit – Behandelingen actie!

Het allerbeste wat je kan doen om een gezonde huidconditie te krijgen en te behouden is iedere 4 tot 6 weken een gezichtsbehandeling te ondergaan. Zo help je de huid één keer per cyclus om zich te ontdoen van de dode huidcellen en ruimte te maken voor de jongere (fitte) cellen daaronder.Het resultaat is een gezonde, stralende en […]

Verder lezen

Duo behandeling? Het mag weer!

Je kan weer afspraken inboeken voor de duo behandelingen! De Bubbles & Pearls mogen gelukkig weer! ivm vakantie zijn er diverse mogelijkheden beschikbaar t/m 25 juli. Daarna ben je vanaf 10 augustus weer van harte welkom! Heb jij het ook zo gemist? Nou ik in ieder geval wel! Maar het mag weer! Boek nu je […]

Verder lezen

We zijn weer open!

Wat heerlijk hé?! De schoonheidssalons mogen weer open! Er zijn wel een aantal voorwaarden om het voor zowel voor jou als voor mij veilig te houden.

Verder lezen

Komende evenementen

Elke maand bij Desiree Cosmetics Beautystore
Op en top ontspanning…

Het beste resultaat voor uw huid behaalt u door goed huidadvies, de juiste toepassing van de producten en effectieve behandeltechnieken.

Wordt verwacht in het voorjaar van 2021
Belletrice Professional Event

Door het Corona virus kon deze geweldig leuke dag niet doorgaan helaas…. Maar! We doen het in het voorjaar van 2021 gewoon opnieuw!

12 t/m 28 Augustus 2020
Summerschool voor Beautyprofessionals

Wil jij na de zomervakantie weer eens met wat nieuws aan de slag? Summerschool!