Schoonheidsspecialiste partner worden?

Belletrice Partner worden?

Als schoonheidsspecialiste sta je elke dag voor nieuwe uitdagingen. Zo uniek als uw klanten zijn, die zich vol vertrouwen aan u overgeven, zo uniek moet ook uw behandeling hierop afgestemd zijn. Dankzij de behandelwijze en de ingrediënten van Belletrice wordt al na een korte periode een positieve verandering van het huidbeeld waargenomen. De huid krijgt een gladde en frisse uitstraling waardoor het een glimlach op het gezicht van uw klant tovert als tastbaat resultaat van een geweldige behandeling. In de verschillende verzorgingsproducten worden hoogwaardige werkzame stoffen uit de natuur gebruikt zoals o.a. Jojoba, Algenextracten, Aloë Vera, Iriswortelextract en Amandelolie. Door de combinatie van o.a. Hyaluronzuren, Squalaan en een innovatief emulsiesysteem ontwikkeld met de nieuwste wetenschapelijke kennis uit de medische wereld kunnen de werkzame stoffen langdurig in de huid verblijven en opgenomen worden. De vernieuwende verzorging van Belletrice “Natural Power Cosmetics”staat garant voor een prachtige lijn van huidverbeterende producten. Naast uitstekende producteigenschappen en een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding besteden wij veel aandacht aan persoonlijke service.

“Het beste resultaat bij uw klant behaalt u door goede training, de juiste toepassing van de producten en effectieve behandeltechnieken.” Om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden bieden wij diverse trainingen aan zoals starters trainingen, seizoens behandelingen en diverse gelaats-en lichaamsbehandelingen. Immers wordt het beste resultaat bij uw klant behaalt door goede training, de juiste toepassing van de producten en effectieve behandeltechnieken. De trainingen kunnen zelfs gewoon bij u in de salon gegeven worden! Starten? Dan hebben wij een speciaal training aanbod voor u! Starterstrainingen bestaan o.a. uit een Algemene producttraining, Advies en verkooptraining en de Specialisatie training. Afhankelijk van uw startpakket zijn deze trainingen voor elke starter gratis te volgen. Daarnaast zijn er elk seizoen nieuwe trainingen en behandelingen beschikbaar.

Uw voordelen op een rij

  • Uitstekende compatibiliteit – dermatologisch getest
  • Hoge effectiviteit met direct zichtbaar resultaat
  • Geen startorder, geen afnameverplichting
  • Voordelige salonproducten op het hoogste niveau
  • Optimale verzorgingslijn voor elk huidtype
  • Vaste staffelkorting op verkoopproducten
  • Producttraining op uw locatie
  • Gratis promotie dagen voor uw klanten
  • Maandelijks aantrekkelijke aanbiedingen
  • Ondersteuning voor advertenties

Graag ontvang de informatiemap voor beautyprofessionals.Bitte kurz ausrechnen: 48 − 46 =

Instemming met gegevensverzameling en privacy statement *

Kennisgeving inzake gegevensbescherming: De persoonlijke gegevens die u mogelijk heeft verstrekt, worden alleen gebruikt om uw vragen en berichten te verwerken. De ingevoerde gegevens worden pas verzonden nadat u de knop “Verzenden” hebt bevestigd. Er worden geen gegevens aan derden verstrekt! De gegevens die u in het contactformulier hebt ingevoerd, blijven bij ons totdat u ons vraagt ​​om deze te verwijderen, uw toestemming voor opslag intrekt of het doel daarvoor Gegevensopslag is niet van toepassing (bijv. Nadat uw verzoek is verwerkt). Verplichte wettelijke bepalingen – met name bewaartermijnen – blijven onaangetast. Voor meer informatie, zie onze Privacy Statement