Belletrice

Belletrice

Natural Power Cosmetics

Belletrice biedt u een uitgebreide en betaalbare lijn van natuurlijke cosmetica. Alle verzorgingsproducten combineren hoogwaardige actieve ingrediënten uit de natuur met de nieuwste wetenschappelijke inzichten uit de moderne geneeskunde. Dankzij de behandelwijze en ingrediënten wordt er na een korte gebruiksperiode een positieve verandering in het huidbeeld waargenomen. Belletrice geeft de huid een ongekende frisheid en uitstraling. Probeer het zelf! Persoonlijk advies, professionele en klantgerichte service staan bij ons hoog in het vaandel. Jarenlange ervaring en passie voor cosmetica onderscheiden ons. Belletrice produceert individuele crèmes voor individuele problemen, die bijzonder goed worden verdragen en zeer effectief zijn vanwege hun samenstelling en de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. We zijn beschikbaar voor persoonlijk advies. We kijken uit naar uw telefoontje!

Desiree Cosmetics – Devoted to your Beauty Business

Desiree Cosmetics is dé groothandel voor natuurlijke cosmetica. Met passie en toewijding voor natuurlijke huidverbetering, persoonlijke service & ondersteuning, levering van geweldige producten met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Deze producten geven ons een “natuurlijk” gezonde huid en door de evenwichtige samenstelling van ingrediënten, een snel en langdurig resultaat. Hierdoor was de samenwerking met Belletrice een makkelijke keuze. De producten en behandelingen van Belletrice zijn al jaren lang een begrip, en een geliefd product bij vele schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en consumenten in Duitsland. Desiree Cosmetics is uw leverancier van Belletrice aan schoonheidssalons en huidtherapeuten in de Benelux. Wij bieden deze beautyprofessionals persoonlijke ondersteuning, advies over marketing en promotie en jaarlijks innovatieve trainingen. Graag zetten wij ons in om u te helpen het beste uit uw beauty business te halen.

“Het beste resultaat bij uw klant behaalt u door goede training, de juiste toepassing van de producten en effectieve behandeltechnieken.” Om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden bieden wij diverse trainingen aan zoals starters trainingen, seizoens behandelingen en diverse gelaats-en lichaamsbehandelingen. Immers wordt het beste resultaat bij uw klant behaalt door goede training, de juiste toepassing van de producten en effectieve behandeltechnieken. De trainingen kunnen zelfs gewoon bij u in de salon gegeven worden! Starten? Dan hebben wij een speciaal training aanbod voor u! Starterstrainingen bestaan o.a. uit een Algemene producttraining, Advies en verkooptraining en de Specialisatie training. Afhankelijk van uw startpakket zijn deze trainingen voor elke starter gratis te volgen. Daarnaast zijn er elk seizoen nieuwe trainingen en behandelingen beschikbaar.

Even voorstellen…. 

Mijn naam is Desiree Berkhout en ik ben de eigenaresse van Desiree Cosmetics en de DC Beautystore (salon en trainingscentrum). Inmiddels al 16 jaar toegewijd Beautyprofessional. Het is mijn passie en missie om zoveel mogelijk schoonheidsspecialisten te helpen het allerbeste uit hun ‘beauty business’ te halen. Wij hechten erg veel waarde aan een goede relatie met onze klanten. En dat zien je terug in onze high service, (persoonlijke) ondersteuning, trainingen zoals product training, verkooptraining en diverse praktijktrainingen. Maandelijks zijn er nieuwe aanbiedingen en informatieve/leerzame blogs over producten en behandelingen te vinden in onze nieuwsbrieven. Daarnaast worden er regelmatig live video’s over uiteenlopende beauty onderwerpen in de besloten Facebook pagina geplaatst. Kennis maken met Belletrice en Desiree Cosmetics? Vraag dan op de ‘Professionals’ pagina een informatiepakket aan.