NEW! AHA Geschenkbox

 137,30

Geschenkbox met 30ml AHA Gel, 50 ml AHA Cream, 3 Hydrating Ampullen,

De AHA Skincare set is als huidverbeterings-kuur bedoeld om het algehele huidbeeld te verbeteren. De Alpha Hydroxy Acids, met andere woorden fruitzuren, zorgen er voor dat alle huidfuncties worden geactiveerd. Dit gaat namelijk steeds langzamer naarmate je ouder wordt. Dankzij fruitzuren wordt de huid vernieuwd en worden bovendien problemen zoals rimpels, lijntjes, (acne)littekens, grove huidstructuur en pigmentvlekken sterk vermindert.

*Bij huidproblemen is het altijd raadzaam om u door een Belletrice professional te laten adviseren. Vaak is het nodig om aanvullende behandelingen en de juiste reinigingsproducten te gebruiken. Alleen door goed advies en begeleiding kunt u op kort termijn een goed resultaat bereiken.

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.
Tel: +31 (0)613300866

E-mail: info@desireecosmetics.nl

Artikelnummer: C 06 08 01-1-1-2-1 Kategorien: , , ,
Beschreibung

Beschreibung

Geschenkbox met 30ml AHA Gel, 50 ml AHA Cream, 3 Hydrating Ampullen,

AHA Gel: AHA Gel 22% is een intensief serum met natuurlijke fruitzuren uit Ananas, Druiven en Passiebloem. Door de peelende werking van deze fruitzuren wordt de vorming van nieuw collageen gestimuleerd. Door de stimulatie van de celstofwisseling worden de huidcellen vernieuwd. Met als resultaat een gezonde, stralende en frisse uitstraling van de huid.

AHA Cream: De AHA Cream is een 24-uurscreme om het algehele huidbeeld te verbeteren. De Alpha Hydroxy Acids, oftewel fruitzuren, zorgen er voor dat alle huidfuncties worden geactiveerd (dit gaat steeds langzamer als je ouder wordt) hierdoor wordt de huid vernieuwd en kunnen tevens problemen zoals rimpels, lijntjes, (acne)littekens, grove huidstructuur en pigmentvlekken sterk verminderen.

Hydrating Ampullen: Hydrating Ampul is een concentraat van actieve ingrediënten voor diepe hydratatie van de huid. Aloë-bladsap, natrium-PCA en hyaluronzuur maken de huid glad en vult de vocht tekorten aan.

Voor het beste resultaat is het raadzaam om de ampullen te gebruiken als 3-daagse kuur. Voor het aanbrengen van het ampul is het belangrijk dat de huid goed gereinigt is. Breek het ampul (in een tissue) op de breeklijn. Breng het volledige ampul aan op het gelaat en masseer even in. Gebruik het ampul in één keer. De ampullen bevatten geen conserveringsmiddelen dus kunnen na het openen niet bewaard worden.

Zusätzliche Informationen

Zusätzliche Informationen

System

Special Skin Care System

Probleemoplosser

intensive Falten, Malloca-Akne, Sonnenempfindliche Haut, Akne, Aknenarben, Augenfalten & dunkle Augenränder, Couperose, Grosse Poren, Mund- und Augenfältchen, Falten an Hals & Dekolleté, Pigmentflecken

Toepassing

Geschenkbox, Tagespflege, 24-Stunden Pflege, Nachtpflege

Huidtypen

Herrenpflege, unreine Haut, Mischhhaut, normale/trockene Haut, empfindliche Haut, Trockene Haut, empfindliche reife Haut, reife Haut, anspruchsvolle & verwöhnte Haut

Das könnte dir auch gefallen …