Cleansing Gel

Vanaf  24,90

Beschrijving

Beschrijving

Natuurlijke reinigingsgel voor een zuivere huid, zonder zeep voor de gecombineerde/vette en onzuivere/acne huid. Bevat een hoog gehalte aan vitamine B.

Bij een gecombineerde/vette en onzuivere/acne huidtypen is het erg belangrijk om de huid weer terug in balans te krijgen. Deze natuurlijke reinigingsgel voor een zuivere huid  droogt de huid niet uit. De Cleansing Gel is ook geschikt om oogmake-up te verwijderen.

Door met schuimende producten te reinigen wordt de huid te zwaar ontvet en zal als tegenprestatie nog meer talg gaan produceren of kurk droog worden. In beide gevallen raakt de huid meer geïrriteerd en zal daardoor meer onzuiverheden, puistjes, roodheid en/of blaasjes gaan produceren.

De Belletrice Cleansing Gel reinigt de huid grondig maar op een zachte manier. Droogt de huid niet uit, voorkomt de vorming van onzuiverheden en brengt de huid weer terug in balans. Verdeel de reinigingsemulsie ‘s morgens en’ s avonds met natte handen over het gezicht. Reinig met cirkelvormige bewegingen, was vervolgens af met lauwwarm water. Toniseer de huid met de Activ Freshner om de PH- waarde van de huid te herstellen en te hydrateren.

Welke producten passen het beste bij mijn huidtype? Wij adviseren u graag!  Bekijk het hier, via onze huidverzorgingszoeker of neem contact op wij staan voor u klaar om uw persoonlijk te adviseren.

Waarom is het reinigen van je huid zo belangrijk? Een reiniger en lotion zijn de eerste stappen in je huidverzorgingsroutine. Door je huid te reinigen verwijder je overtollig talg, vuil en make-up en bereid je je huid voor op andere verzorgingsproducten.
Wanneer je niet dagelijks je huid reinigt of af en toe je make-up ’s nachts laat zitten is de kans groter dat je last krijgt van puistjes, roodheden, gezwollen oogleden en een geïrriteerde of doffe huid. Meer lezen over waarom het reinigen van je huid zo belangrijk is? Bekijk dan deze post eens op onze Facebook pagina.
Extra informatie

Extra informatie

Huidtypen

Gecombineerde huid, Onzuivere huid

Toepassing

Reiniging

Probleemoplosser

Acne, Acne littekens, Grove Poriën

System

Clean & Fresh

Andere suggesties…