AHA Gel

Vanaf  59,50

De AHA-gel is een intensief serum met natuurlijke fruitzuren van ananas, druiven en passiebloemen, die de huid zachtjes peelt.

Beschrijving

Beschrijving

AHA GEL 22%

De AHA-gel is een intensief serum met natuurlijke fruitzuren van ananas, druiven en passiebloemen, die de huid zachtjes peelen.

Dit stimuleert de nieuwe vorming van collagenen en elastinevezels.

De laag dode hoorncellen wordt dunner waardoor het uiterlijk en de textuur van de huid verbeteren. Dit geeft de huid meer kracht en elasticiteit. Bij een onzuiver huidbeeld heeft de AHA Gel een antibacteriële werking en vermindert oneffenheden. De AHA-gel heeft een “blekende” werking bij pigmentvlekken bij zowel het gezicht als de handen. Toepassing: Gebruik ‘s ochtends en’ s avonds onder de verzorgende crème. In de zomer kan de AHA-gel ook overdag worden gebruikt als de persoon niet in de zon ligt en de Belletrice Anti Age Sun Care SPF30 gebruikt. ‘S Avonds kan het op elk moment veilig worden gebruikt.

Bevat Fenoxyethanol. Dit actieve ingrediënt is van hoge zuiverheid, bijna smaakloos en een ingrediënt van zeer hoge kwaliteit omdat het ook wordt gebruikt in verzorgingsproducten voor neurodermitis. Vanwege het zeer hoge vochtgehalte dient ethylhexyglycerine ook als een optimale booster.

Extra informatie

Extra informatie

Toepassing

24-uurs huidverzorging, Anti-Age Cream, Dagcrème, Extra verzorging, Nachtcrème, Peeling

Formaat

30 ml, 30 ml, 100 ml, 100 ml

Huidtypen

Gecombineerde huid, Onzuivere huid, Rijpe huid, Veeleisende huid

Probleemoplosser

Acne, Acne littekens, Falten an Hals & Dekolleté, Grove Poriën, Malloca-Acne, Mond & oogrimpels, Oudere verslapte huid, Pigmentvlekken

System

Special Skin Care System, Purifying System

Andere suggesties…