Fruitzuurkuur voor thuis

 163,80

Fruitzuren zorgen voor een algeheel mooier huidbeeld en kan problemen zoals rimpels/lijntjes, pigmentvlekken, acne en een grove huidstructuur verminderen.

Beschrijving

Beschrijving

Deze fruitzuurkuur voor thuis helpt ieder huidtype aan een stralende gezonde huid. De AHA (fruitzuur) producten van Belletrice zijn super geschikt voor het najaar.

Fruitzuurbehandelingen zijn enorm populair omdat het geweldige resultaten geeft. Belletrice biedt u de fruitzuurkuur voor thuis om u zo dagelijks te voorzien van een fruitzuur boost!

De fruitzuren die Belletrice gebruikt zijn afkomstig van o.a. ananas en druiven extract. De diep peelende werking zorgt voor een snellere celdeling, waardoor de huid sneller een nieuwe “toplaag” krijgt. De huid wordt steviger en gladder door een verhoogde aanmaak van collageen. Fruitzuren zorgen voor een algeheel mooier huidbeeld en kan problemen zoals rimpels/lijntjes, pigmentvlekken, acne en een grove huidstructuur verminderen.
De fruitzuren van Belletrice worden gebalanceerd met de juiste PH-waarde waardoor de hydrolipide barriere laag (huideigen beschermlaag) niet beschadigt raakt. Hierdoor zijn de AHA (fruitzuren) producten van Belletrice ook geschikt voor de gevoelige huid en ook veilig te gebruiken voor thuis.

Het is van grootbelang om de juiste reinigingsproducten te gebruiken, om zo een goede opname van de werkstoffen te garanderen! Daarom bestaat deze fruitzuurkuur niet alleen uit de AHA Gel en AHA Cream maar bevat deze set ook een Effect Cleanser en Effect Freshner. Dé ideale reinigingsproducten voor deze kuur.

Welke producten passen het beste bij mijn huidtype? Wij adviseren u graag!  Bekijk het hier, via onze huidverzorgingszoeker of neem contact op wij staan voor u klaar om uw persoonlijk te adviseren.

Zuren voor een mooie huid?!?? Het woord zuren schrikt misschien af, maar eigenlijk zijn fruitzuren (AHA’s) veel milder voor de huid dan een scrub.  Meer lezen over waarom het reinigen van je huid zo belangrijk is? Bekijk dan deze post eens op onze Facebook pagina.

Extra informatie

Extra informatie

Huidtypen

Gecombineerde huid, Gevoelige huid, Gevoelige rijpe huid, Normale tot droge huid, Onzuivere huid, Rijpe huid, Veeleisende huid

Probleemoplosser

Acne, Acne littekens, Couperose, Droge & schilferachtige huid, Falten an Hals & Dekolleté, Grove Poriën, Licht gevoelige huid, Malloca-Acne, Oudere verslapte huid, Pigmentvlekken, Zongevoelige huid

Toepassing

24-uurs huidverzorging, Anti-Age Cream, Dagcrème, Extra verzorging, Nachtcrème, Reiniging, Tonic

System

Clean & Fresh, Ageing Control System, Moisture System, Promotion System, Purifying System, Ultimate System

Andere suggesties…