Oxygenating Ampullen

Vanaf  30,85

Oxygenating Ampul

Hyaluron-2-Power Complex zorgt voor intensieve hydratatie en verzacht

direct. Door twee verschillende hyaluronzuren (korte keten en lange keten) wordt de huid intens op twee verschillende niveaus gehydrateerd. Zo wordt een hyaluronzuur netwerk gevormd waardoor een sterkere hydratatie ontstaat.

EFFECT EN KENMERKEN:

  • ​Intensief hydraterend en regulerend!
  • Egaliseert en verstevigt de huid
  • ​Elasticiteit en soepelheid

Artikelnummer: C 09 03 01 Categorieën: ,
Beschrijving

Beschrijving

Oxygenating Ampul

Hyaluron-2-Power Complex zorgt voor intensieve hydratatie en verzacht direct. Door twee verschillende hyaluronzuren (korte keten en lange keten) wordt de huid intens op twee verschillende niveaus gehydrateerd. Zo wordt een hyaluronzuur netwerk gevormd waardoor een sterkere hydratatie ontstaat. Hyaluronzuur met lange keten werkt als een rimpelvuller op het huidoppervlak. Glycerine en natrium-PCA zorgen voor extra vocht, Pentavitin® met een 72-uurs opslag effect maakt de huid zacht en soepel.

Het resultaat: een huid die direct zichtbaar gladder en steviger is.

Hyaluron-2-Power Complex is geschikt voor de droge, vochtarme huid.

Zuurstofbooster en diepe hydratatie.

SPECIALE ACTIEVE INGREDIËNTEN:

  • Glycerine: bevochtiger
  • Natrium-PCA: een zout dat in de menselijke huid wordt aangetroffen voorkomt en heeft de taak om uitdroging te voorkomen. Het functioneert als vochtregulator en geeft soepelheid en elasticiteit.
  • Natriumhyaluronaat: hyaluronzuur met korte en lange ketens. Intensief hydraterende en conserverende stof. Gladmakend en activerend effect.
  • Pentavitin®: Hydraterende stof gemaakt van natuurlijke suiker. Zorgt voor een optimale hydratatie van de huid door vasthoudend effect. (72 uur.)

Het glazen ampul zorgt voor duurzaamheid, hoge kwaliteit en hygiëne. Breek op de gemarkeerde plaats open met een papieren handdoekje ter bescherming. Giet de inhoud voorzichtig in je holle hand. Tik met uw wijsvinger op de onderkant van de ampul. Breng aan op het gelaat en masseer in. Breng daarna een dag/nachtcrème aan.

Extra informatie

Extra informatie

Huidtypen

Gecombineerde huid, Gevoelige huid, Gevoelige, oudere huid, Normale tot droge huid, Rijpe huid

Probleemoplosser

Couperose, Droge & schilferachtige huid, Falten an Hals & Dekolleté, Grove Poriën, Huidirritatie

System

Concentrate System

Andere suggesties…