Oxygenating Ampouls

Vanaf  28,40

Concentraat met actieve ingrediënten voor de behandeling van een zuurstofarme en gevoelige huid.

Nieuwe collageenvezels versterken het huidweefsel. Nieuwe energie versterkt de mechanische eigenschappen van de huid en geeft deze een frisse uitstraling. Het herstellende complex van actieve ingrediënten herstelt de energiereserves van de opperhuid en voorziet de huid constant van nieuwe energie. Een ampul met een versterkend, huidverstevigend en herstellend effect. Dient ook als bescherming tegen invloeden van buitenaf. Ondersteunt de eigen regeneratie-activiteit van de huid en gaat de vorming van comedonen tegen. Heeft een ontstekingsremmende werking en verheldert de huid.

Fytokines: plantaardig extract van bacteriologisch verwerkte soja-eiwitten, stimuleert de fibroblasten en heeft een herstructurerend effect op de dermis.

Glycogeen: Biomarin-actief ingrediënt. Biosacchariden uit sterk gezuiverd poeder uit mosselschelpen. Een belangrijke bio-energetische factor voor alle levende huidcellen.

Wissen
Artikelnummer: C 09 03 01 Categorie:
Beschrijving

Beschrijving

Het glazen ampul zorgt voor duurzaamheid, hoge kwaliteit en hygiëne. Breek op de gemarkeerde plaats open met een papieren handdoekje ter bescherming. Giet de inhoud voorzichtig in je holle hand. Tik met uw wijsvinger op de onderkant van de ampul. Breng aan op het gelaat en masseer in. Breng daarna een dag/nachtcrème aan.

Extra informatie

Extra informatie

Huidtypen

Gecombineerde huid, Gevoelige huid, Gevoelige rijpe huid, Normale tot droge huid, Rijpe huid

Probleemoplosser

Couperose, Droge & schilferachtige huid, Falten an Hals & Dekolleté, Grove Poriën, Huidirritatie

System

Concentrate System

Andere suggesties…