NEW! Oriental Gold Geschenkbox

 256,05

Geschenkbox mit 30 ml Oriental Gold Gel, 50 ml Oriental Cream, 3 Oxygenating Ampullen

Vernieuw de helderheid van uw huid en herstel de structuur, stevigheid en elasticiteit van uw huid, met de Oriental Geschenkbox! De complete verzorgingsset om uw huid er stralend, glad en egaal eruit te doen laten zien.

Dankzij het synergetische samenspel van hoog- en laagmoleculaire hyaluronzuren wordt de huid bijzonder lang voorzien van vocht. Deze uitgebreide verzorging dringt met de liposomen direct door tot in de diepte van de huid en versterkt de weerstand. De optimale vochtbalans wordt hersteld. Diepere rimpels kunnen zichtbaar worden verminderd na langdurig, consistent gebruik.

Artikelnummer: C 06 08 01-1 Categorieën: ,
Beschrijving

Beschrijving

Geschenkbox mit 30 ml Oriental Gold Gel, 50 ml Oriental Cream, 3 Oxygenating Ampullen

Oriental Gold Gel: Ingekapseld goudpoeder Heeft ontstekingsremmende en verzachtende eigenschappen. Het antibacteriële effect kalmeert de geïrriteerde huid en versterkt de weerstand van de huid. Bovendien ziet de teint er jonger uit omdat goud het licht op het oppervlak breekt. In liposoom ingekapseld hyaluronzuur wordt gekenmerkt door een buitengewoon vochtbindend vermogen en dringt door het draagsysteem tot diepere huidlagen. Hierdoor wordt de huid zichtbaar voller. Hyaluronzuur (hoog en laag molecuulgewicht) Als actief ingrediënt is het een van de meest effectieve vochtinbrengende crèmes. Het herstelt de optimale vochtbalans en beschermt de celstructuren. Laagmoleculair hyaluronzuur Hydrateert de huid en slaat het vocht gedurende een langere periode op. De huid is vol en verzadigd. Hyaluron Is een belangrijk onderdeel van het bind- en steunweefsel. Het voorkomt dat ziektekiemen het celmembraan binnendringen. Hyaluronzuur wordt hydrolytisch gesplitst door zogenaamde hyaluronidasen in het netwerksysteem en de basissubstantie van het ondersteunende weefsel is gemakkelijker te penetreren. Het vrijgekomen hyaluronzuur wordt met een vertraging in de huid afgegeven. De huid is bijzonder langdurig gehydrateerd en langer vol. Dit systeem heeft ook sterke rimpelverminderende eigenschappen. Een extra innovatief complex bestaat uit Bamboo silica (gewonnen uit de stengel en bladeren), erwtenextract en Glucosamine HCL. De synergetische interactie van deze componenten verhoogt de productie van elastine, collageen en hyaluronzuur. toepassing Gebruik ‘s ochtends en’ s avonds na het reinigen van uw gezicht onder de verzorgende crème of masker Na langdurig consistent gebruik kunnen diepere rimpels zichtbaar worden verminderd.

Oriental Cream: Geef je huid nieuwe energie. Deze krachtige verzorgende crème werkt tegen de tekenen van veroudering. Dankzij een innovatieve technologie biedt de crème je een uniek liftend effect. Voor veeleisende en rijpere huidtypen die uitmuntende anti-ageing willen gebruiken. Oriental Cream is van de hoogste kwaliteit, efficiëntie en een geeft snel effect. Gebruik ’s ochtends en’ s avonds na het reinigen over de Oriental Goldgel. De huid ziet er direct beter uit. Bij langdurig en dagelijks gebruik ziet de huid er duidelijk verstevigd en gladder uit. De oneffenheden, verkleuringen en roodheden worden verlicht en verdere tekenen van veroudering worden tegen gegaan.

Oxygenating ampullen: Concentraat met actieve ingrediënten voor de behandeling van een zuurstofarme en gevoelige huid.Nieuwe collageenvezels versterken het huidweefsel. Nieuwe energie versterkt de mechanische eigenschappen van de huid en geeft deze een frisse uitstraling. Het herstellende complex van actieve ingrediënten herstelt de energiereserves van de opperhuid en voorziet de huid constant van nieuwe energie. Een ampul met een versterkend, huidverstevigend en herstellend effect. Dient ook als bescherming tegen invloeden van buitenaf. Ondersteunt de eigen regeneratie-activiteit van de huid en gaat de vorming van comedonen tegen. Heeft een ontstekingsremmende werking en verheldert de huid.

Extra informatie

Extra informatie

System

Ultimate System – Oriental Gold

Probleemoplosser

Licht gevoelige huid

Toepassing

Geschenkbox

Hoeveelheid

1 stuk, 2 stuks, 3 Stuks, 4 stuks, 5 Stuks

Andere suggesties…