Het beste resultaat bij uw klant behaalt u door goede training, de juiste toepassing van de producten en effectieve behandeltechnieken.”

Desiree Cosmetics geeft trainingen aangepast aan uw behoefte. Of u nu een starter of al een echte beauty professional bent!
Van starterstrainingen tot eigentijdse seizoenstrainingen en meer….

Om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden bied ik u de mogelijkheid tot speciale starters trainingen aan. Deze zullen u stap voor stap helpen om het opstarten van uw salon tot een succes te maken.

Immers wordt het beste resultaat bij uw klant behaalt door goede training, de juiste toepassing van de producten en effectieve behandeltechnieken.
De trainingen kunnen zelfs gewoon bij u in de salon gegeven worden!

Nieuw! Desiree Cosmetics organiseert een "Summerschool!" Deze Summerschool is voor iedere schoonheidsspecialist beschikbaar, ook als je nog niet werkt met de producten van Belletrice.

Wil jij na de zomervakantie ook weer vol goede moed met iets nieuws aan de slag? Wil jij je klanten iets nieuws bieden wat echt weer eens wat anders is? Zonder enorme investeringen? Wil jij aan de slag met jouw salon en er voor zorgen dat er nieuwe verdiensten uit jouw behandelingen voorkomen? Geef je dan nu op voor de Summerschool! Mail voor meer info naar info@desireecosmetics.nl

Wanneer; 16 augustus 2019 of 19 augustus van 09.30 t/m 16.30

Waar; Desiree Cosmetics Beautystore, Soest.

Starter? Dan hebben wij een speciaal training aanbod voor u!

Starterstrainingen bestaan o.a. uit een Algemene producttraining, Advies en verkooptraining en de Specialisatie training. Afhankelijk van uw startpakket zijn deze trainingen voor elke starter gratis te volgen. Daarnaast zijn er elk seizoen nieuwe trainingen en behandelingen beschikbaar.

Bijvoorbeeld de AHA Treatment.

Nieuwe trainingen in 2019:

  • Herfstbehandeling 2019 - Speciaal voor dit seizoen een heerlijke behandeling, met speciaal geselecteerde Belletrice producten die passen in dit jaargetij 

 

  • Anti Pollution Treatment - Vervuilende stoffen zijn zeer schadelijk voor uw huid. Wanneer deze in contact komen met de huid dan zal dit leiden tot oxidatieve stress en ernstige celschade. 

 

  • Natural Power Treatment - Dé behandeling voor de zeer gevoelige tot allergische huid, dankzij de natuurlijke producten van Belletrice zonder parabenen.

 

  • Vitamin C Patch Treatment - Vitamine C in combinatie met Hyaluronzuur heeft een positieve uitwerking op oa acne, pigmentvlekken en rosacea, stimuleert de aanmaak van Collageen, maakt de huid gladder, steviger en versterkt de huidbarrière. 

 

  • Caviar Anti Age Treatment - De Caviar Anti Age Treatment is geschikt voor de oudere/rijpe huid. Ook bij couperose en/of rosacea!
    Speciaal geselecteerde ingrediënten uit de natuur zoals o.a. kaviaar en lotus extract zorgen dat de huid tijdens deze behandeling intens wordt gehydrateerd en verstevigt.

 

  • Indische Lichaamsmassage - De Indische Lichaamsmassage is een ontspannende volledige lichaamsbehandeling. Door de combinatie van een lichaamspeeling en een lichaamsmassage met een warme en aromatitische olie is deze behandeling ontgiftend en zeer ontspannend.