Het allerbeste wat je kan doen om een gezonde huidconditie te krijgen en te behouden is iedere 4 tot 6 weken een gezichtsbehandeling te ondergaan. Zo help je de huid één keer per cyclus om zich te ontdoen van de dode huidcellen en ruimte te maken voor de jongere (fitte) cellen daaronder.
Het resultaat is een gezonde, stralende en gladdere huid. Daarnaast is het zelf verwijderen of uitknijpen van mee-eters, puistjes heel verleidelijk, maar het loopt vaak niet goed af…
Misschien ben je al heel goed bezig, en kom jij al ieder 4-6 eken een keer langs voor een behandeling?! Of doe je het net wanneer het je uitkomt?
Graag wil ik je laten ervaren hoe jouw huid er stralender en gezonder uit kan zien als je echt iedere 4-6 weken langskomt voor een behandeling!
Om deze reden heb ik nu een superleuke actie!
Boek nu 3 behandelingen tussen september t/m januari en ontvang een gratis 30 min ontspannende rugmassage GRATIS!

We plannen 3 afspraken in een keer in. Bij de derde behandeling ontvang jij een gratis 30 minuten ontspannende rugmassage!

Boek nu je afspraken en wordt ook Skinfit! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Klik hier om de verschillende behandelingen te bekijken.

Tel: 0613300866,

Email: info@desireecosmetics.nl