Schoonheidssalon Soest

Kan uw huid wel een opfrisser gebruiken? Kom dan langs bij onze schoonheidssalon in Soest. We hebben het immers vaak al druk genoeg met werk, de kinderen en de dagelijkse taken. Dan is het te begrijpen dat huidverzorging erbij inschiet. We worden allemaal een dagje ouder, en rimpels krijgen is niets om u voor te schamen. Maar wie wil er nu niet gezond en stralend uitzien? In onze schoonheidssalon nabij Amersfoort hebben we alles in huis om u heerlijk in de watten te leggen. Met onze hoogwaardige beautyproducten en schoonheidsbehandelingen voelt u zich weer als herboren. Kom snel langs bij onze salon om te genieten van onze diensten!

Beauty store producten

Bij onze schoonheidssalon in Soest maken wij alleen gebruik van de beste schoonheidsproducten voor onze schoonheidsbehandelingen. Als professionals in onze beauty store, weten wij wat werkt. Vanuit ons eigen passie voor beautyproducten hechten wij grote waarde aan kwaliteit en verzorging waar u op kunt vertrouwen. Wij maken gebruik van Belletrice Cosmetics voor onze behandelingen. Dit merk is al jarenlang geliefd onder schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en consumenten. En niet zonder reden. Deze producten combineren actieve natuurlijke ingrediƫnten met wetenschappelijke inzichten uit de moderne geneeskunde. Hierdoor bent u verzekert van schoonheidsproducten die goed samengaan met uw huidtype en u een stralende huid geven.

Schoonheidsbehandeling bij onze schoonheidssalon in Soest

Bij onze schoonheidssalon in Soest bent u aan het juiste adres voor een professionele en ontspannen gezichtsbehandeling. Wij bieden verschillende behandelingen aan die u een optimale verzorging voor uw huid geven. Laat u bijvoorbeeld verwennen met een Classic Clean behandeling van 60 minuten. Uw huid wordt gereinigd en verzorgd met een masker en u ontvangt huidverzorgingsadvies. Ook worden uw wenkbrauwen geƫpileerd voor een compleet verzorgde uitstraling. Voor extra ontspanning boekt u er ook een gezichtsmassage bij. Dit voelt niet alleen heerlijk ontspannen aan, maar is ook goed om huidveroudering tegen te gaan door het verhogen van de bloedcirculatie. Elke behandeling wordt aangepast op uw persoonlijke huidtype, zodat de behandelingen geschikt zijn voor iedere huid.

Over onze schoonheidssalon in Soest

Bij Desiree Cosmetics willen we onze klanten graag laten stralen. Door persoonlijke aandacht en professioneel advies, zorgen wij dat u het beste haalt uit uw huidverzorging. Zo heeft u ook na uw behandeling nog profijt van een bezoek aan onze schoonheidssalon in Soest. Maak snel kennis met onze ontspannen behandelingen door een afspraak bij ons te maken. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 12.00 en 22.00 uur. Heeft u vragen of wilt u een reservering maken? Neem dan contact op met 06 133 00 866 of stuur een e-mail naar info@desireecosmetics.nl. We zien u graag in onze beauty store verschijnen!