Professionele schoonheidssalon in Amersfoort

Wilt u er jonger en frisser uitzien? Kom dan langs bij onze professionele schoonheidssalon nabij Amersfoort. Wij staan graag voor u klaar voor een behandeling en advies om uw huid in optimale conditie te brengen. Heeft u last van een zeer gevoelige huid en reageert u niet goed op schoonheidsproducten? Wij weten hier wel raad mee. Onze schoonheidsbehandeling zijn geschikt voor ieder huidtype, waardoor u altijd bij ons terecht kunt. Ook wanneer u gewoon heerlijk wilt ontspannen na een lange werkweek, dan bent u bij onze schoonheidssalon in Amersfoort aan het juiste adres. Wacht niet langer en kom snel langs om ook te genieten van onze hoogwaardige service.

Schoonheidsproducten van Belletrice Cosmetics

Bij onze schoonheidssalon in Soest maken wij alleen gebruik van de beste huidverzorgingsproducten. Als professionals in de beauty industrie, weten wij precies welke producten uw huid laten stralen. Belletrice Cosmetics is een erkend merk wat al jarenlang geliefd is onder schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. De producten zijn zorgvuldig samengesteld met natuurlijke ingrediënten zoals Aloë Vera, Jojoba en amandelolie. Deze ingrediënten hebben een verzachtende en verzorgende werking, die jouw huid een ongekende frisheid en uitstraling geven. Of je nu een droge of juist een vette huid hebt, voor ieder huidtype is er wel een passende crème of verzorging te vinden.

Diverse huidbehandelingen

Bij onze schoonheidssalon vlakbij Amersfoort bent u niet alleen welkom voor hoogstaande schoonheidsproducten, maar ook voor een ontspannen huidbehandeling. Wij bieden diverse huidbehandelingen aan waarmee u zich weer als herboren voelt:

  • Classic Clean– 60 min. Met deze klassieke behandeling staat goede huidverzorging centraal. Met onder andere een huidanalyse, reiniging, peeling, masker en verzorgingsadvies is uw huid weer in goede conditie.
  • Relaxed Skim – 90 min. Deze behandeling is vergelijkbaar met de Classic Clean behandeling, maar laat u ook genieten van een heerlijke ontspannen gezichtsmassage.
  • Anti- Age Skin Repair – 90 min. Deze uitgebreide behandeling is erop gericht de tekenen van ouderdom te verminderen. De collageenproductie wordt verhoogd en na één behandeling merkt u al direct resultaat! Uw huid wordt verzacht en beschermd waardoor rimpels en lijntjes minder zichtbaar zijn.

Kom langs bij onze schoonheidssalon bij Amersfoort

Bij onze beauty salon voorzien we u graag van professioneel advies en een heerlijke beauty behandeling. Aangezien ieder huidtype anders is, geven wij altijd persoonlijk advies op maat. Zo profiteert u niet alleen tijdens een behandeling, maar ook na een bezoek aan onze schoonheidssalon bij Amersfoort van een goede huidverzorging. Wilt u ook het beste uit uw huidverzorging halen? Kom dan langs op maandag tot en met zaterdag tussen 12.00 en 22.00 of maak een afspraak voor een behandeling. Wij zijn telefonisch te bereiken op 06 133 00 866 of op info@desireecosmetics.nl.