"Desiree Cosmetics, uw leverancier in natuurlijke huidverbetering" 

Desiree Cosmetics is distributeur van het natuurlijke cosmeticamerk Belletrice in de Benelux. Als cosmetica groothandel lever ik exclusieve cosmetica voor schoonheidssalons en huidtherapeuten. Daarnaast geef ik persoonlijke ondersteuning en verschillende trainingen aan schoonheidsspecialisten.

Desiree Cosmetics staat voor natuurlijke huidverbetering, producten met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten in combinatie met de nieuwste wetenschappelijke kennis. Deze producten geven ons een "natuurlijk" gezonde huid en door de evenwichtige samenstelling van ingrediënten, een snel en langdurig resultaat. Hierdoor was de samenwerking met Belletrice een makkelijke keuze. Belletrice is al jaren een bekend en geliefd product bij vele schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten in Duitsland. 

 

Ervaring & Passie


Vele jaren heb ik schoonheidsspecialisten geholpen om verder te komen in hun business door bijvoorbeeld persoonlijke trainingen en ondersteuning. En hier ligt dan ook mijn passie! Niets is mooier om iemand te zien groeien en meer omzet te zien halen na het volgen van één van de trainingen! Met het opzetten van Desiree Cosmetics is mijn doel om schoonheidsspecialisten vooruit te helpen met hun Beauty business.

 

Gedreven & Innovatief


Dan vraag je je af hoe dan?! Om te beginnen zijn wij als schoonheidsspecialisten erg gedreven in het verwennen van de klanten die bij ons in de behandelstoel liggen, maar er komt zoveel meer bij kijken dan alleen een lekkere behandeling… zoals goede producten en prijzen, innovatieve behandelingen, nieuwe klanten trekken, marketing en multimedia, klanten professioneel adviseren en verkopen. Daarnaast is het belangrijk plezier te hebben wat je doet! En vooral die dingen te doen die jou tot een unieke schoonheidsspecialiste maken. Graag zet ik me in om je te helpen het beste uit jouw beauty business te halen.

 

Persoonlijk & Service


Desiree Cosmetics biedt u de aanvullende informatie en ondersteuning die u als beauty professional kunt gebruiken in uw bedrijfsvoering. Of u nu parttime of fulltime werkt, een salon aan huis hebt of een instituut met een winkel en personeel, ik bied u specifiek op uw bedrijf afgestemde ondersteuning. Bereik het optimale plezier en resultaat uit uw inspanningen met een beter bedrijfsresultaat als gevolg. Desiree Cosmetics is meer dan alleen een leverancier van natuurlijke cosmetica. Ik sta 7 dagen per week persoonlijk voor al u vragen klaar. 

 

Devoted to your beauty business