Laatse nieuws; Volg onze facebook pagina of schijf je in voor onze nieuwsbrief we houden u op de hoogte!

 

Summerschool

Juli 2019;

Summerschool!

Wil jij na de zomervakantie weer eens met wat nieuws aan de slag? Wil jij aan de slag met jouw salon en er voor zorgen dat er nieuwe verdiensten uit jouw behandeling voortkomen? Geef je dan nu op voor Summerschool! klik hier.

 

 

 

 

 

Nieuw! De anti age sun care spf30

Mei 2019;

Hij is er! De allerbeste suncare ever! De Anti Age Sun Care SPF 30 is een anti ageing crème met een lichte textuur en beschermt de huid tegen UVA en UVB stralingen. Deze zonnecrème heeft een uitstekende fotostabiliteit met een langdurig effect. Naast bescherming tegen zonnebrand geeft het ook bescherming door licht(straling) wat vroegtijdige huidveroudering veroorzaakt.
Het gebruikte filter wordt Tetramethylbutylphenol (Tinosorb M) genoemd en is momenteel een van de beste stoffen die gebruikt kan worden in zonnebrandcrème. Uit onderzoek blijkt dat Tetramethylbutylphenol nauwelijks tot geen huidirritatie geeft en de hormoonhuishouding niet verstoort, doordat het niet wordt opgenomen door het lichaam. De Anti Age Sun Care SPF 30 is  geschikt voor alle huidtypen en in het bijzonder geschikt voor de gevoelige huid met bijvoorbeeld rosacea of couperose, maar zeker ook voor gecombineerde, vette en acne huid doordat het de poriën niet verstopt! Vitamine E werkt als vrije radicalenvanger, hydrateert en herstelt. Allantoïne heeft een kalmerende, hydraterende werking en stimuleert de celdeling.

 

 

 

 

 

Trainingen

Januari 2019;

Nieuwe trainingen! klik hier voor meer info...

 

 

 

 

 

 

 

Gelukkig Nieuwjaar

Januari 2019;

Desiree Cosmetics wenst u een fantastisch 2019!

 

 

 

 

 

 

 

Geschenksets, Belletrice

November 2018;


Geschenksets voor de Feestdagen
De gezellige feestdagen staan voor de deur; Desiree Cosmetics heeft mooie geschenksets

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Team Belletrice

Oktober 2018;


Desiree Cosmetics is Distribureur van Belletrice in de Benelux