Het beste resultaat voor uw huid behaalt u door goed huidadvies, de juiste toepassing van de producten en effectieve behandeltechnieken.

DE BUBBLES & PEARLS BEHANDELING.

Een uitgebreidere behandeling is er eigenlijk niet….!

Dit zijn uitgebreide (duo) behandelingen van 100 min. met alles erop en eraan! Deze B & P behandelingen worden regelmatig aangepast vanwege bijvoorbeeld het seizoen of specifiek huidprobleem. Zo kan er de ene keer een oogbehandeling worden geïntegreerd en de volgende keer een Matrigel Vitamine C Patch behandeling. Er wordt tijdens de behandeling natuurlijk altijd rekening gehouden met uw huidtype en wensen. U geniet tijdens deze behandeling altijd van een heerlijke versnapering “Bubbles” om aan het einde van de behandeling de salon te verlaten met een stralende huid “Pearls”.

De Bubbles & Pearls behandeling kost € 75,- en kan je alleen, maar ook met z’n tweeën boeken. Kom je met twee personen dan betaal je ieder de helft!

Een Bubbles & Pearls behandeling bestaat uit: Reinigen, huidanalyse, peeling, verwijderen onzuiverheden, epileren, ampul + intensief masker, gelaat/nek-schouder/hand en of rug massage, dag/nachtverzorging, huidverzorging/verbetering advies en hoge kortingen op Belletrice producten.
Er kunnen extra onderdelen bijgeboekt worden zoals het verven van wimpers en/of wenkbrauwen, harsen van bovenlip en/of kin. Een extra onderdeel kost p.p. € 10,- en elk tweede (derde/vierde) onderdeel p.p.€ 7,50.