Intensieve Hydratatie

Hydratatie voor iedere huid. Met zeer effectieve, hydraterende stoffen. Revitaliseert en ondersteunt duurzaam het eigen regeneratieproces van de huid. Met natuurlijke hyaluron worden droogterimpels zichtbaar vermindert. De huid ziet er frisser en stralender uit.
hyaluronzuur
Hyaluronzuur kan meer vocht binden dan welke natuurlijke of synthetische polymere verbinding dan ook die tegenwoordig bekend is. We kunnen dus spreken van het meest gehydrateerde biopolymeer. Slechts één gram hyaluronzuur kan tot drie liter water binden. In cosmetische producten is het de ideale hydratand. Daarnaast heeft hyaluron eigenschappen als vrije radicalen vanger en zo te beschermen tegen deze schadelijke omgevingsinvloeden.

In de menselijke huid is hyaluron van nature verantwoordelijk voor zijn visco-elastische eigenschappen. Omdat de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid afneemt met het ouder worden, is het des te belangrijk om hyaluronzuur via cosmetica van buitenaf aan te voeren. Hoogmoleculair hyaluronzuur vormt een onzichtbare, elastische film die gedurende vele uren merkbaar vocht op het huidoppervlak vasthoudt.

Belletrice hydratatie, die niet alleen je huid intensief voedt, maar ook beschermt tegen schadelijke omgevingsinvloeden en vroegtijdige huidveroudering. Ontdek ons ​​assortiment.

Ergebnisse 1 – 9 von 16 werden angezeigt