Beauty store voor optimale huidverzorging

Bij onze beauty store bent u aan het juiste adres voor optimale huidverzorging. Wij maken gebruik van erkende kwaliteitsproducten die uw huid op een natuurlijke manier verzorgen. Onze specialisten bieden ook huidbehandelingen aan die zorgen voor ontspanning en een gereinigde en vitale huid. Heeft u bijvoorbeeld last van een zeer gevoelige huid of acne? Met onze kennis en expertise geven we u de juiste behandeling en tips om uw huid goed te verzorgen. Ook voor het tegengaan van rimpels of gewoon een heerlijk momentje voor uzelf bent u van harte welkom bij onze beauty store.

Hoogwaardige producten voor goede huidverzorging

Bij onze schoonheidssalon in Soest maken wij alleen gebruik van hoogwaardige producten die hun kwaliteit bewezen hebben. Daarom kiezen wij voor Belletrice Cosmetics. Deze beauty producten zijn al jaren geliefd onder huidtherapeuten, consumenten en schoonheidsspecialisten. Dit merk bestaat uit natuurlijk actieve ingrediënten zoals Jojoba, algenextract, Aloë Vera en amandelolie. Deze ingrediënten hebben een verzachtend en verjongend effect op de huid. Dit is gecombineerd met de moderne geneeskunde zodat de stoffen in de huid opgenomen kunnen worden. Met deze natuurlijke producten bent u altijd verzekert van een stralende en gezonde huid waarmee u stralend voor de dag komt.

Huidbehandeling in onze beauty store

Bij onze beauty store bent u niet alleen welkom voor beautyproducten, maar ook voor een verzorgende huidbehandeling. Kom langs voor een gratis huidanalyse om te zien hoe uw huid het meest tot zijn recht komt. Heeft u bijvoorbeeld een vette glanzende huid, of juist een droge en trekkende huid? Wij voorzien u graag van advies en de juiste verzorgingsproducten voor een optimale huidverzorging. Voor een professionele beauty behandeling kunt u bij ons terecht om heerlijk te kunnen ontspannen. Met een peeling, huidmasker, epileren en ontspanningsmassage voelt u zich na een schoonheidsbehandeling weer als herboren. Maak snel een afspraak om ook te genieten van onze verzorgingsbehandelingen!

Over onze beauty store

Bij Desiree Cosmetics hechten we grote waarde aan onze klanten. Hierdoor geven wij altijd advies en behandelingen op maat. Ieder huidtype en wens is namelijk weer anders. Gelukkig weten onze specialisten precies wat er nodig is om u er zo jong en vitaal mogelijk uit te laten zien. Of u nu een huidprobleem heeft, of gewoon uw huid extra wilt verzorgen, wij zijn u graag van dienst! Kom gezellig langs in onze schoonheidssalon vlakbij Amersfoort of plan een behandeling in. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag tussen 12.00 en 22.00 uur. Wij zijn telefonisch te bereiken op 06 133 00 866 of stuur een bericht naar info@desireecosmetics.nl.